Totaal
oplossingen

AFWERKING VAN A TOT Z

Bij Pigment Interieur kan je terecht voor je volledige inrichtings- of renovatieproject, van het ontwerp tot de afwerking. Dankzij onze langdurige samenwerking met vakkundige aannemers garanderen wij in elke fase van de afwerking een smetteloze uitvoering, binnen de afgesproken timing en het vooropgestelde budget. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Sterker nog: je ziet op voorhand al het eindresultaat. Dankzij een gedetailleerd ontwerp in 3D zie je je interieur tot in de details afgewerkt, nog voor je je keuzes maakt.

“Zeker van je keuze
dankzij het ontwerp
in 3D”

CONTACTGEGEVENS

Meengracht 12
9620 Zottegem

MA-VR

08u30 – 12u00
12u30 – 17u00

Pigment Interieur Totaaloplossingen Advies
OP PIGMENT KAN JE REKENEN

We helpen je graag met advies, begeleiding en coördinatie

Of je nu droomt van een grote of kleine make-over, van één kamer of een heel huis: kom zeker eens langs bij Pigment voor gespecialiseerd advies. Samen met jou maken we een planning en ontwerp en daarna leiden we de werken voor jou in goede banen. Wij begeleiden en coördineren de aannemers en zorgen ervoor dat alle fasen van het project naadloos op elkaar aansluiten.

NET VERBOUWD?

Laat de afwerking over aan Pigment

Als je al een hele tijd bouwt of verbouwt, zijn de laatste loodjes van de afwerking er soms te veel aan. De muren nog schilderen of behangen, zorgen voor raamdecoratie, armaturen voorzien voor die kale peertjes? Bij Pigment is de afwerking van je interieur in bekwame handen. We komen graag langs om samen met jou een plan van aanpak te maken.

Pigment Interieur Totaalprojecten Leefruimte
Pigment Interieur Totaaloplossingen Interieuradvies
OP ZOEK NAAR EEN INTERIEURSTYLIST?

Geen keuzestress dankzij het interieuradvies van Pigment

Moet je je nieuwe huis nog aankleden? Of dagdroom je al lang van een make-over van je huidige woning? Joost van Pigment Interieur maakt voor jou een ontwerp op basis van jouw ruimte. Van de vloerbekleding tot de kleur van de muren, van raamdecoratie tot meubilair, tot en met de smaakvolle accessoires die jouw thuis helemaal af maken: kies voor interieuradvies van Pigment en je raakt nooit uitgekeken op je huis.

TOTAALPROJECTEN

Interieurdesign van A tot Z

Of je nu een kale ruimte wil aankleden of een kamer strippen en opnieuw beginnen: Pigment brengt jouw interieurproject tot een goed einde. We maken eerst een 3D-tekening van de geplande ingrepen. Ben je tevreden met het interieurontwerp, dan gaan we aan de slag. Ons ervaren team van vaklui plaatst vloerbekleding, schildert en behangt. Zaakvoerster Natalie is gespecialiseerd in raambekleding, afgestemd op de lichtinval en de stijl van je woning. Ook met meubels en decoratie-artikelen helpen we graag.

Pigment Interieur Zottegem Totaaloplossing 3d
Pigment Interieur Totaalprojecten Totaalrenovatie
ÉÉN ADRES VOOR JE HELE PROJECT

Je totaalrenovatie in goede handen

Steeds meer interieurarchitecten, bedrijven en particulieren vertrouwen Pigment een volledig renovatieproject toe. Vloerbekleding, elektriciteit, domotica, sanitair, maatmeubilair en verlichting: onze zorgvuldig geselecteerde aannemers streven dezelfde hoge kwaliteit na als het Pigment-team. Wij staan in voor de planning, coördinatie en kwalitatieve afwerking op alle gebieden. Dat bespaart jou een hoop tijd en zorgen.

DE JUISTE AANPAK VOOR JOUW WONING

Technisch advies voor complexe projecten

Voor je aan een verbouwproject begint, wil je natuurlijk zeker zijn dat je alle mogelijkheden hebt overwogen. Pigment Interieur bekijkt ter plaatse de afmetingen en bijzonderheden van elke ruimte. Wat is technisch haalbaar? Welke optie beantwoordt het best aan jouw verwachtingen én aan je budget? Misschien zijn er minder breekwerken nodig dan je denkt. Met deskundig technisch advies kom je niet voor verrassingen te staan.

Pigment Interieur Totaaloplossingen Technisch Advies