Lakwerk

VOOR EEN HOOGWAARDIG RESULTAAT

Soms zit kwaliteit in wat je níét ziet. En dat is zeker van toepassing op kwalitatief lakwerk: een egale kleur zonder borstelstreken, vegen of oneffenheden. Dat geeft elk gelakt oppervlak een hoogkwalitatief uitzicht, of het nu gaat om binnendeuren, tafels of radiatoren.

“Een gelakt oppervlak straalt kwaliteit uit”

CONTACTGEGEVENS

Meengracht 12
9620 Zottegem

MA-VR

08u30 – 12u00
12u30 – 17u00

Pigment Interieur Lakwerk Beitsen
BEITSEN & VERNISSEN

Beschermende afwerking
voor hout

Houten meubilair mooi afwerken of buitenschrijnwerk beschermen tegen weer en wind kan met beits of vernis. Beide afwerkingstechnieken leveren een verschillende uitstraling op: kies je voor een strakke laklaag of een eerder rustieke beits? De vaklui van Pigment Interieur geven je graag advies.

LAKKEN VAN MEUBELS

Bestaand meubilair
mooier dan ooit

In onze eigen spuitcabine gebeuren af en toe wonderen. Met een nieuwe laklaag in een kleur en afwerking naar keuze – mat, satin of glanzend – worden je meubels herboren. Klaar voor een tweede leven als hét pronkstuk in je interieur. Vraag vrijblijvend een offerte in onze showroom of contacteer ons.

Pigment Interieur Lakwerk Mdf
Pigment Interieur Lakwerk Bestaand Meubilair
MDF-MAATWERK

Je maatmeubel
in een kleur naar keuze

Bij Pigment Interieur kan je terecht voor mdf-kasten op maat in honderden kleuren. Een tint die harmonieus past in de rest van je interieur of net een knallende accentkleur: alles is mogelijk.

Wij bieden ook lakwerk aan voor:

Pigment Interieur Zottegem Lakwerk Dakprofielen
DAKPROFIELEN
Pigment Interieur Lakwerk Garagepoorten
GARAGEPOORTEN
Pigment Interieur Lakwerk Metaal
METAAL
Pigment Interieur Lakwerk Radiatoren
RADIATOREN