Over Pigment

PRECISIE & VAKMANSCHAP
Pigment Interieur Over Ons Winkel

Wij geven je interieur vorm

Pigment is een professioneel schildersbedrijf dat door de jaren heen zijn expertise heeft uitgebreid tot de volledige afwerking van een bouwproject of renovatie. Het team van ervaren vaklui staat je bij met advies en ideeën om tot een tijdloos resultaat te komen, helemaal volgens jouw smaak. Neem contact op voor een afspraak bij jou thuis.

Orange Arrow@2x

Van begin tot einde

ONZE WERKWIJZE
Pigment Interieur Aanbod Advies

Advies

Vertel ons je wildste interieurdromen. We helpen je graag om ze waar te maken.

Pigment Interieur Aanbod Ontwerp

Ontwerp

Het ideale materiaal, de juiste kleur: we gieten je wensen in een ontwerp op maat van jouw interieur.

Pigment Interieur Aanbod Begeleiding

Begeleiding

We helpen je van A tot Z tijdens de uitvoering van je interieurproject en zorgen voor een vlekkeloos verloop.

Pigment Interieur Zottegem Aanbod Joost Vermassen

Coördinatie

Joost Vermassen

ZAAKVOERDER
0475 84 51 31

Tevreden klanten

Wil je zien wat Pigment Interieur precies voor jou kan doen? Neem een kijkje bij onze realisaties. De diverse projecten illustreren dat Pigment een meerwaarde vormt voor elke ingreep in je woonst – groot of klein. Nieuwe meubels naadloos integreren in je bestaande interieur? Een nieuwe vloer zonder de oude uit te breken? Een facelift voor je huis dankzij geschilderde gevels en opgefrist schrijnwerk? Hoe je project er ook uitziet: Pigment Interieur zet zich in voor een perfect resultaat.

Orange Arrow@2x
Pigment Interieur Over Ons Interieur Design Zottegem

Afwerking van a tot z

TOTAALPROJECTEN
Pigment Interieur Aanbod Interieur Icon@2x

Interieur

Je trap laten schilderen? Je binnenmuren karakter geven met een speciale verftechniek? Bijzonder behangpapier of een fotowall? Op maat gemaakte gordijnen? Het team van Pigment heeft alles in huis om je interieur onberispelijk af te werken.

Orange Arrow@2x
Pigment Interieur Aanbod Exterieur Icon@2x

Exterieur

Met een nieuwe laag verf of afwerkingstechnieken als kaleien of crepi ziet je woning er weer uit als nieuw. De professionals van Pigment ontfermen zich over je gevels en schrijnwerk voor een verbluffend resultaat.

Orange Arrow@2x
Pigment Interieur Aanbod Lakwerk Icon@2x

Lakwerk

Meubels, radiatoren of binnendeuren spuiten tilt je hele interieur naar een hoger niveau. Pigment Interieur beschikt als enige in de streek over een eigen spuitcabine. Je bestaande stukken worden machinaal of manueel geschuurd of gezandstraald. Daarna spuiten professionals ze in de kleur en afwerking van jouw keuze.

Orange Arrow@2x
Pigment Interieur Aanbod Shop Showroom Icon@2x

Raamdecoratie

Met de juiste raambekleding creëer je altijd de gewenste sfeer. Een doordachte zonwering helpt je niet alleen om licht, maar ook om hitte buiten te houden. Pigment Interieur adviseert je met kennis van zaken over de eigenschappen van elk type raamdecoratie.

Orange Arrow@2x

Totaaloplossingen

Plan je een groot renovatieproject? Of heb je net gebouwd? Pigment Interieur helpt je om de woning van je dromen vorm te geven, van advies tot vlekkeloze uitvoering.

Orange Arrow@2x