Exterieur

JE GEVELS EN SCHRIJNWERK
AFWERKEN OF RENOVEREN

De buitenkant van je woning afwerken of renoveren: daarvoor zijn er heel wat verschillende opties. Kaleien, een gemoderniseerd kalkverfsysteem, levert bijvoorbeeld een landelijke uitstraling op. Je gevel een strakke look geven én meteen oneffenheden wegwerken kan met crepi. Welke optie je ook kiest, de vaklui van Pigment werken je gevel en schrijnwerk af met zorg en oog voor detail.

“Maak een onvergetelijke eerste indruk”

CONTACTGEGEVENS

Meengracht 12
9620 Zottegem

MA-VR

08u30 – 12u00
12u30 – 17u00

Pigment Interieur Zottegem Exterieur Crepi 02
MODERN, STRAK EN FUNCTIONEEL

Crepi, een veelzijdige gevelbepleistering

Met crepi geef je elk type gevel een strakke uitstraling. De ruwere mineraalpleister laat goed vocht door en bedekt vlot oneffenheden in de gevel. Het is dus een goede keuze bij een renovatie. Een gladde synthetische pleister is dan weer prima te combineren met een isolerende laag. Het is elastischer en oogt egaler. Crepi is verkrijgbaar in honderden kleuren. De beste oplossing voor jouw woning? De professionals van Pigment weten raad.

AUTHENTIEKE LOOK

Behoud het karakter
van je woning met kalei

In het verleden werden gebouwen op het platteland jaarlijks witgekalkt door de bewoners. Na enkele jaren oogden die verschillende lagen kalk rustiek en levendig. Vandaag krijg je datzelfde effect met een gemoderniseerd kaleisysteem – een behandeling die je gelukkig niet jaarlijks hoeft te herhalen. De kalkpleister vormt een goede bescherming tegen vocht en dekt oneffenheden in je muur – terwijl de gevelsteen eronder zichtbaar blijft. Kaleien respecteert het karakter van oudere huizen, maar geeft ook bij landelijke nieuwbouwwoningen een prachtig resultaat.

Pigment Interieur Kaleien
Pigment Interieur Exterieur Schilderwerken
JE GEVEL WEER ALS NIEUW

Schilder je buitenmuren
voor een schitterend resultaat

Een bakstenen muur? Gevelpleister? Het Pigment-schilderteam schildert de gevels van je huis voor een spectaculaire facelift, altijd met kennis van en respect voor de onderlaag.

TOT IN DE DETAILS

Je schrijnwerk geschilderd
in een kleur naar jouw smaak

Een kleine ingreep kan een wereld van verschil maken voor de uitstraling van je huis. Pas de kleur van je schrijnwerk aan met een professioneel aangebrachte verflaag.

Pigment Interieur Zottegem Exterieur Schrijnwerk
Pigment Interieur Zottegem Exterieur Zandstralen
GRONDIGE GEVELREINIGING

Zandstralen om hardnekkig
vuil te verwijderen

Is je buitenmuur sterk aangetast door uitlaatgassen of ontsierd door graffiti? Een vervuilde gevel frist het Pigment-team op door hem te zandstralen. We komen graag ter plaatse kijken of zandstralen de beste oplossing is voor jouw gevelsteen.