Interieur

ELK PROJECT TOT IN DE PUNTJES AFGEWERKT

Zaakvoerders Joost en Natalie staan voor je klaar om jouw interieurproject in goede banen te leiden. Of het nu gaat om een grondige renovatie, maatmeubilair, raamdecoratie op maat, schilderwerken of een originele lichtoplossing: Pigment kan putten uit een uitgebreide expertise voor een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Pigment Interieur Aanbod Interieur Joost En Natalie
CONTACTGEGEVENS

Meengracht 12
9620 Zottegem

OPENINGSUREN:

MA-VR:
08u30 – 12u00 & 12u30 – 17u00

Pigment Interieur Zottegem Interieur Schilderwerken
SCHILDERWERKEN

Je schilder- en behangwerken vlekkeloos uitgevoerd

Het Pigment-schilderteam verft of behangt je muren zorgvuldig. Met Pi-Wall kies je voor een decoratieve getextureerde afwerkingslaag: deze unieke spateltechniek levert lichte nuances op die zorgen voor een levendige uitstraling.

Pigment Interieur Zottegem Pi Wall
RAAMDECORATIE

Raambekleding op maat van elke ruimte

Soms wil je de zon maximaal binnenlaten in je huis, op andere momenten is het net cruciaal dat je je ruimte kan verduisteren. Met de juiste raambekleding creëer je altijd de gewenste sfeer. Een doordachte zonweringhelpt je niet alleen om licht, maar ook om hitte buiten te houden. Pigment Interieur adviseert je met kennis van zaken over de eigenschappen van elk type raamdecoratie.

Pigment Interieur Aanbod Interieur Raamdecoratie
Pigment Interieur Aanbod Interieur Maatwerk
MAATWERK

Een oase van rust met meubels op maat

Heb je een ruimte met bijzondere afmetingen? Vind je niet wat je zoekt bij de kant-en-klare meubels? Of wil je gewoon elk hoekje in huis optimaal benutten? Met maatmeubilair ligt de perfectie binnen handbereik. Van de badkamer tot de keuken, van haast onzichtbare ingemaakte kasten tot een opvallende eyecatcher op maat van jouw woning: de vaklui van Pigment Interieur staan je bij van het ontwerp tot de uitvoering.

Pigment Interieur Zottegem Maatwerk Pi Op Maat
VLOEROPLOSSINGEN

Materialen en technieken voor een duurzame vloer

Ben je op zoek naar vloertegels, laminaat of parket? Kies je liever voor slijtvast vinyl? Of droom je van een nieuwe vloer zonder dat de oude eruit moet? Welke oplossing je ook kiest, Pigment Interieur heeft wat je zoekt. Met Pi-Floor, een stevige coating op je bestaande vloer, renoveer je zonder breekwerk. We adviseren je graag over de beste aanpak.

Pigment Interieur Zottegem Pi Floor
Pigment Interieur Aanbod Interieur Vloeroplossingen
Pigment Interieur Aanbod Interieur Fotowall
FOTOWALL

Fotobehang, voor een kamer met karakter

Kies voor een wel heel bijzondere accentmuur met fotobehang. Een exotische jungle, een paradijselijk strand of je eigen creatie: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het team van Pigment Interieur plaatst het behangpapier met de grootste zorgvuldigheid voor een naadloos resultaat.

ZANDSTRALEN

Een tweede leven voor je houten stukken

Heb je houten stukken die door de jaren heen beschadigd zijn geraakt of lelijk zijn geworden, dan herstellen wij ze in hun oorspronkelijke staat door ze te zandstralen. We behandelen je meubels in ons atelier en kleuren ze desgewenst opnieuw in een kleur naar keuze. Het Pigment-team komt ook aan huis om ter plaatse je houten trap, keuken of balken een tweede leven te geven.

Pigment Interieur Aanbod Interieur Zandstralen

Ook in ons assortiment:

Pigment Interieur Shop Sierlijsten
SIERLIJSTEN
Pigment Interieur Zottegem Interieur Verlichting
VERLICHTING
Pigment Interieur Shop Akoestische Oplossingen
AKOESTISCHE OPLOSSINGEN
Pigment Interieur Shop Muurbekleding
MUURBEKLEDING