Shop &
showroom

ADVIES EN INSPIRATIE

In de winkel in Zottegem staan Natalie en Gwen voor je klaar met advies en drie verdiepingen vol inspiratie. Natalie is gespecialiseerd in raamdecoratie en toont je in de showroom graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur. Natuurlijk vind je er ook meubels en decoratie in elke stijl. Neem alvast een kijkje in de webshop en laat je verrassen.

Pigment Interieur Shop Showroom Advies
CONTACTGEGEVENS

Stationsstraat 10
9620 Zottegem

NATALIE DE NUL
GWEN

09 361 84 79
info@pigment-interieur.be

OPENINGSUREN

MA: OP AFSPRAAK
DI-WOE: 09u30 – 12u00 & 13u30 – 18u00
DO-VR: 09u30 – 18u00
ZA: 10u00 – 18u00

Pigment Interieur Shop Showroom Maatwerk
PERFECTIE BESTAAT

Jouw partner voor maatwerk

Met meubels op maat van jouw interieur creëer je exact wat jij nodig hebt. Laat geen centimeter ruimte verloren gaan dankzij kasten of meubels die de hoeken van je huis volgen. Kies je maatmeubilair in kleuren die versmelten met het interieur of ga voor een opvallend accent. Met maatwerk is perfectie mogelijk.

CREËER SFEER MET LICHT

Raamdecoratie op maat van jouw noden

Gordijnen, rolgordijnen, lamellen… Pigment Interieur helpt je om de ideale raamdecoratie te kiezen, afgestemd op de stijl van je woning en op jouw noden. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan binnenzonwering en raambekleding. Baden in zonlicht of gezellig cocoonen? Met onze raamdecoratie-oplossingen creëer je altijd de gewenste sfeer.

Pigment Interieur Shop Showroom Raamdecoratie
Pigment Interieur Shop Showroom Geschenken Cadeaubon
ALTIJD EEN ORIGINEEL CADEAU

Gelukkig met een geschenk of blij met een bon

Bij Pigment Interieur vind je geschenkideeën voor elk budget. Van poef tot plant, van servies tot sierkussen, van handzeep tot handtas: voor elke gelegenheid vind je hier een geschikt cadeau. Keuzestress? Met een cadeaubon kiest de gelukkige ontvanger zelf uit ons uitgebreide aanbod.