Pigment voor precisie en vakmanschap

Door de jaren heen is Pigment uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilder- en afwerkingswerken voor uw interieur.

Over ons

Stijlvol verbouwen doe je met Pigment

Pigment is een professioneel schildersbedrijf uit Velzeke dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilder- en afwerkingswerken voor uw interieur. Zowel binnen- als buitenschilderwerken worden met de grootste zorg aangepakt door een team van twaalf vakmannen. Voor elk project, van welke omvang ook, komt de zaakvoerder Joost Vermassen ter plaatse om advies te geven. Voor de uitvoering van totaalprojecten (renovaties) laat Pigment zich bijstaan door experten die dezelfde hoge afwerkingsgraad nastreven. Pigment werkt een idee uit tot een geslaagd interieur dat telkens in het oog springt door zijn stijlvol en tijdloos resultaat.

Zaakvoerder Joost & Natalie
Vano, Flam & Luce, Notre Monde, Mintjens, Arte behang
Vano, Flam & Luce, Notre Monde, Mintjens, Arte behang

Pigment maakt uw interieurdroom waar

Pigment beschikt ook over een zeer ruim assortiment aan binnenzonwering en raamdecoratie. U vindt bij ons verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën in aluminium of hout, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, plissé, vouwgordijnen, paneelgordijnen en geconfectioneerde gordijnen op maat. Met het juiste verduisteringssysteem creëert u een bepaalde sfeer in een ruimte. Of het nu gaat om een klassieke of een moderne omgeving, de mogelijkheden zijn oneindig. We helpen u graag met het ontdekken van deze brede waaier aan mogelijkheden. Pigment maakt uw interieurdroom waar en garandeert een superieure afwerking.

Iets oud wordt iets nieuw

Pigment maakte van een huis uit de jaren 80 een frisse hedendaagse plek. De rustieke en landelijke stijl waarbij donker hout de woning domineerde werd opgelicht met verf. De houten balken die de woonplaats begrensden werden afgebroken om aan ruimte en licht te winnen. Het klassieke haardvuur in bakstenen uitvoering werd vervangen door een strak gasvuur uitgewerkt met een kast op maat. De eiken keuken werd geschilderd in een leuke kleur waardoor deze nu vintage oogt. De deuren en de trap kregen een make-over en zijn nu  weer helemaal mee met hun tijd. De betegelde wand in de badkamer werd bewerkt met stuc, een afwerkingsproduct dat oppervlakken vlak maakt en ingrijpende afbraakwerken overbodig maakt. Tot slot werd de gevel helemaal geverfd voor een verfrissend resultaat.

Muur gezandstraald, Forbo Flowtex Vision vloerbekleding, Butterfly chair, XL Boom ijsemmers
Diaz Horizontale lamellen Wood

Met Pigment voor een nieuwe look

Schilder je je plafond gebroken wit, of mag het een kleurtje krijgen? Een zachte of felle tint, de kleur en het materiaal (verf, behang,…) dat we kiezen, hangt af van het effect dat je beoogt. Wil je de hoogte van een ruimte visueel veranderen, de eentonigheid doorbreken of meer dan één kleur per kamer gebruiken? Kies je voor neutrale of rustgevende materialen om een gezellige sfeer te creëren of heb je liever felle, opwekkende kleuren? De ene kleur versterkt het karakter van je interieur, de ander zal zorgen voor een stijlbreuk. Welke smaak je ook uit hebt, Pigment stuurt en adviseert je in de juiste richting zodat je interieur een nieuwe look krijgt waarvan het totaalplaatje klopt.

Pigment is ook…

  • Maatwerk: kasten, dressings, keukens en badkamers
  • Spuit- en lakwerken: radiatoren, MDF, bestaande keukenkasten, fineer beitsen en vernissen, dakprofielen, garagepoorten
  • Vloerbekleding: vast tapijt, geweven vinyl, tegels, linoleum, uitbekleding trappen
  • Stucwerk: vloeren, wanden, tafels, keukenbladen, wasbakken en douches worden bezet met een hoogwaardig, decoratief eindproduct
  • Behang en muurbekleding
  • Raamdecoratie
  • Sierlijsten